Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Κανό και στην... Ιπποκράτους έκανε ο Γιωργάκης!


Αν είναι δυνατόν! Ο αθεόφοβος ο Γιωργάκης είχε τοποθετήσει έναν ειδικό μηχανισμό κωπηλασίας που μάλιστα περιείχε νερό, στην Ιπποκράτους, για να μην του λείψει το αγαπημένο του σπορ!

Το κωπηλατικό αυτό, ήταν παρέα με τα υπόλοιπα 40 στο σύνολο hi- tech όργανα γυμναστικής αλλά και τις δύο σάουνες και στο ΠΑΣΟΚ ψάχνουν να βρουν που πήγαν τα 130 εκατομμύρια που χρωστάει το κόμμα!  

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» τα γυμναστήρια είναι δύο. Το ένα είναι για τον γυμναστή και το άλλο για τον πρόεδρο του κόμματος.

Επίσης ο γυμναστής έχει και γραφείο με έναν υπολογιστή της Apple και ηχοσύστημα τελευταίας τεχνολογίας για να δίνει το ρυθμό στον Γιώργο όταν έκανε ασκήσεις. Τα πάντα είναι ηλεκτρονικά και το μόνο που αρκεί για εκείνον που γυμνάζεται είναι να πατήσει ένα κουμπάκι.

Στο δεύτερο γυμναστήριο υπάρχουν οι σάουνες. Στον ίδιο χώρο θα βρει κανείς τρεις διαδρόμους με τηλεόραση και ένα κωπηλατικό με νερό! Στο συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής το οποίο είναι υπερσύγχρονο υπάρχει εγκατεστημένο ένα μπλε δοχείο νερού για να νομίζει ο... αθλητής ότι είναι στη θάλασσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου