Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Παρέλαση 800 πολιτικών στον Πεπόνη!


Την απάντηση του Γρηγόρη Πεπόνη για το ποιοί πολιτικοί ελέγχονται ζητούν από την επιτροπή "Πόθεν Έσχες" της Βουλής, περιμένει ο Θανάσης Νάκος, αφού θα στείλει λίστα με τα ονόματα 800 πολιτικών, δηλαδή όλων των υπόχρεων υποβολής δηλώσεων «Πόθεν Εσχες» από το 1974 έως σήμερα...


Ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος είχε δηλώσει οτι ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο να στείλει τα ονόματα στη Βουλή ωστόσο σκοντάφτει στην άρνηση του Γρηγόρη Πεπόνη.

Ωστόσο ο οικονομικός εισαγγελέας διευκρινίζει στην επιστολή του αν και δεν μπορεί να στείλει ολόκληρη τη λίστα στη Βουλή, ίσως, αν ο Θανάσης Νάκος του έστελνε κάποια ονόματα, να μπορούσε να απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι για το αν ελέγχονται.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της επιτροπής «Πόθεν Εσχες» της Βουλής ετοιμάζεται να στείλει στον Πεπόνη λίστα με όλους τους υπόχρεους υποβολής δηλώσεων «Πόθεν Εσχες» από το 1974 έως και σήμερα, δηλαδή μια λίστα με 800 ονόματα περίπου.

"αν ο κ. Πεπόνης μας απαντήσει τότε θα βρούμε ποιοι πολιτικοί ελέγχονται αφού στην ουσία του στέλνουμε όλους τους εν ζωή πολιτικούς" τόνισαν οι συνεργάτες του προέδρου της Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου