Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Δεσμεύουν ακίνητα της πρώην γυναίκας του Άκη!


Οι δικαστικές αρχές, δεσμεύουν δύο ακίνητα της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μολντενάουερ, λίγες μόλις ημέρες μετά την απολογία της για την υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» από τα εξοπλιστικά προγράμματα...


Παρότι μετά την απολογία της, η Γερμανίδα πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, ο ανακριτής, σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησε στη δέσμευση δύο ακινήτων ιδιοκτησίας της στην Κόρινθο και την Αμάρυνθο Ευβοίας.

Στην ενέργεια αυτή, φαίνεται ότι προχώρησε ο ανακριτής μετά το πόρισμα του ΣΔΟΕ που έδειχνε ότι οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών αλλά και τα ποσά αγοράς των ακινήτων δεν αντιστοιχούσαν με τα εισοδήματα που η Γκούντρουν Μολντενάουερ δήλωνε στην εφορία.

Σύμφωνα με τις αρχές, παρατηρούνται ύποπτα κενά, αφού τα συγκεκριμένα ποσά, όπως προκύπτουν από το πόρισμα δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματά της. Σύμφωνα μάλιστα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ, η Γερμανίδα πρώτη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, από το 2002 έως το 2012 δηλώνει ποσά που προέρχονται από διατροφή που της καταβάλει ο πρώην υπουργός ενώ από το 1994 μέχρι το 2002 τα εισοδήματά της είναι πενιχρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου