Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Σε παροξυσμό ο Παναγιώταρος, ανακάλυψε ότι πίσω από το Indymedia, βρίσκεται ο Τζορτζ Σόρος!


Τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Τζορτζ Σόρος βλέπει τώρα πίσω από την ιστοσελίδα Indymedia η Χρυσή Αυγή η οποία σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει πως ένα ολόκληρο κράτος καλύπτει το συγκεκριμένο σάιτ...


Είναι προφανές πως πλέον οι "αγωνιστές"-μπράβοι του Μιχαλολιάκου,έχουν (επιεικώς)... λαλήσει. Και απαιτείται  επειγόντως να περάσουν από ψυχιατρικά τεστ...

Σε ανακοίνωση του το ακροδεξιό κόμματος αναφέρει πως ο βουλευτής, της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος «ξεμπρόστιασε το σύστημα που καλύπτει με κάθε τρόπο τους κουκουλοφόρους εγκληματίες του Indymedia. Ανέφερε το πρόσφατο περιστατικό της επίθεσης που δεχτήκαμε στα γραφεία μας στον Άλιμο αλλά και το ''ξεχασμένα'' γεγονότα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο το 2008, όπου οι γνωστοί μπαχαλάκηδες κατέκαψαν όλη την Αθήνα, αλλά και άλλες πόλεις της χώρας».

Στην συνέχεια αναφέρεται πως ο Παναγιώταρος, ο οποίος προηγουμένως είχε διαψεύσει μία βιντεοσκοπημένη συνέντευξή του στο BBC, τονίζει πως «σημειωτέον, όλα τα γεγονότα υποκινούνταν και κατευθύνονταν από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, πίσω από την οποία κρύβεται φυσικά ο Τζορτζ Σόρος».

Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζεται πως «ολόκληρο κράτος καλύπτει το indymedia» το οποίο σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή «είναι ο πυλώνας της τρομοκρατίας».

Lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου