Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Το ραντεβού Βορίδη, Αδωνι, Πλεύρη και η συνάντηση με Κυριάκο


Ραντεβού με καθηγητή από το Πανεπιστήμιο του Καναδά είχε στο Χίλτον ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ενα από τους μετρ του εστιατορίου τον υποδέχθηκε και του είπε: «Παρακαλώ κ. Μητσοτάκη. Σας περιμένει η παρέα σας στο τραπέζι». Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ακολούθησε τον μετρ, πλην όμως αντί να τον οδηγήσει στο τραπέζι όπου περίμενε ο Καναδός καθηγητής, τον οδήγησε σε κάποιο διπλανό όπου κάθονταν οι Μ. Βορίδης, Α. Γεωργιάδης και Αθ. Πλεύρης.

«Βλέπω ότι σχεδιάζεις τις πρώτες κινήσεις στο νέο σου υπουργείο», είπε ο κ. Μητσοτάκης στον κ. Βορίδη, βλέποντας να έχει μπροστά του κάποια χαρτιά απλωμένα. Ο κ. Βορίδης απάντησε μ΄ ένα χαμόγελο λέγοντας του «εσύ το σχεδίασες;» και ο κ. Μητσοτάκης αφού χαιρέτησε πήγε να καθίσει στο τραπέζι του Καναδού καθηγητή.

Την πρωτοβουλία για την συνάντηση είχε ο κ. Πλεύρης. Ο πρώην βουλευτής εξέφρασε το παράπονό του ότι ενώ συζητείται από την κυβέρνηση ο νέος νόμος περί ιθαγενείας, δεν τον ενημέρωσε κανείς και μαθαίνει τα πάντα από τις εφημερίδες.Και το σημαντικότερο είναι ότι ο κ. Πλεύρης, όπως έλεγε, είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με το θέμα. Πρώτος έφυγε από την παρέα ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος φρόντισε προηγουμένως να τηλεφωνήσει στον κ. Σταϊκούρα για να πληροφορήσει τους φίλους του τι μέλλει γενέσθαι στο Eurogroup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου