Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ψυχάρης για Κακλαμάνη: εραψίας του Φοίνικος που αναγεννάται εκ της τέφρας


Ο πόλεμος Ψυχάρη - Κακλαμάνη καλά κρατεί. Σήμερα ήρθε νέο χτύπημα από τον εκδότη, ο οποίος γράφει στα ΝΕΑ...
:

Αγαπητέ Μικροπολιτικέ,

Σου έγραφα προχθές για τον... έφεδρο πολιτικό ο οποίος αυτοαπεκλείσθη στο παρελθόν από το να είναι υποψήφιος για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ όταν ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος δήλωσε ότι αν δεν απέσυρε τις σκέψεις περί υποψηφιότητος ο συγκεκριμένος παλαιός* πολιτικός θα έκανε ο ίδιος καταλυτικές δηλώσεις.

Ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης (Τέως τέως κ.λπ. και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) εξέφρασε προ ημερών την οργή του για τον τρόπο... διορισμού** των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ, διασύροντας προφανώς τους τέσσερις έως τώρα εκλεγμένους προέδρους (Α. Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης, Γ. Παπανδρέου, Ευ. Βενιζέλος).

Ισως ο κ. Εφεδρος Αξιωματικός (θα εξηγήσω τον... τίτλο αυτόν!) να θεωρεί ότι πρέπει ο τυχόν υποψήφιος να έχει λ.χ. μια συστατική επιστολή διά χειρός Παλαΐνη*** ότι παρακολούθησε τα Σεμινάρια της Νέας Σμύρνης (πτυχία υπό Εφαψιών του Φοίνικος που αναγεννάται εκ της τέφρας του).

Δεν έχω καιρό σήμερα να γράψω περισσότερα για τον Τέως τέως ο οποίος μπορεί να αποσυρθεί του δημοσίου βίου. Θα μείνει βέβαια η φωτογραφία του στο Κοινοβούλιο. Για να μας θυμίζει τις δαπάνες εν ονόματι... Ιντέρνα Κόρπορις!

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Αθηναίος Πολίτης,

Φύλαξ (γραπτών) Αρχείων

και Φωτογραφιών

* Ο Τέως τέως ανήκει στους παλαιούς πολιτικούς. Προσεπάθησε να εκλεγεί βουλευτής με την Ενωση Κέντρου το 1964 και απέτυχε. Ο Γεώργιος Παπανδρέου τον διόρισε ρουσφετολογικώς Γεν. Γραμματέα του υπ. Κοινωνικής Πρόνοιας. Το βασικό προσόν του ήταν προδήλως το ότι είχε υπηρετήσει ως έφεδρος αξιωματικός!

** Παρέλειψα κακώς το όνομα του κ. Μιχ. Σάλλα ως μέλους της Επιτροπής διορισμού αρχηγών του ΠΑΣΟΚ κατά Κακλαμάνην – σκοπίμως. Διότι κατά τον διορισμό του προτελευταίου είχε αυτοεξαιρεθεί.

*** Αριστείδης και Χαράλαμπος Παλαΐνης, αξιωματικοί του Στρατού, το δίδυμο απολύτου εμπιστοσύνης του δικτάτορα Ιωαννίδη



Πηγή: Νέο χτύπημα Ψυχάρη σε Κακλαμάνη: Εφαψίας του Φοίνικος ο Τέως τέως | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/79268#ixzz2Dn7YLJeB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου