Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Έχει διοίκηση ο Παναθηναϊκός


Νέο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων που ολοκληρώθηκε μετά από δύο ώρες.

Παρών στη διαδικασία ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος, που επελέγη και στο Δ.Σ., μετά από πρόταση του μεγαλομετόχου, Γιάννη Βαρδινογιάννη (εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο Αθηνά Μπαλωμένου).
Από τους υπόλοιπους βασικούς μετόχους, το «παρών» έδωσε μόνο ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
Αναλυτικά, τα 19 μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ είναι οι: Ιωάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Χρήστος Παναγόπουλος, Αριστείδης Καμάρας, Δημήτρης Μαρκόγιαννης (υποδείχθηκαν από την πλευρά Βαρδινογιάννη), Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, Γιώργος Λιβέρης (εκπροσωπούν τον Ανδρέα Βγενόπουλο), Λεωνίδας Πολέμης (ορίστηκε από την πατέρα του Αδαμάντιο), Δημήτρης Γούναρης, Μίμης Δομάζος (δήλωσαν ανεξάρτητοι), Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας (μικρομέτοχοι).
Το νέο Δ.Σ. (απομένει να οριστεί ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη) θα συνεδριάσει και θα συγκροτηθεί σε σώμα αύριο το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου