Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Το πολυτελές lifestyle του Πούτιν, που τσακίζει τους Ρώσους!



2,5 δις δολάρια το χρόνο, κοστίζει ο Ρώσος Πρόεδρος στους φορολογούμενους, καθώς απολαμβάνει τεράστιες κρατικές παροχές και ο... τσαρικός τρόπος ζωής που έχει επιλέξει, έγινε τροφή για την αντιπολίτευση, η οποία ετοίμασε αναλυτική αναφορά που σοκάρει!


«Ο Πούτιν εδώ και πολλά χρόνια επιμένει να θεωρεί την κρατική περιουσία προσωπική του και να συντηρεί ένα αναιδές, κυνικό και πολυτελές lifestyle εις βάρος των φορολογούμενων», δήλωσε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Μπόρις Νέμτσοφ, σχολιάζοντας την αναλυτική αναφορά του τρόπου ζωής του Πούτιν, με τίτλο «Η ζωή ενός σκλάβου γαλέρας», χαρακτηρισμό που είχε προσδώσει παλιότερα στον εαυτό του ο Ρώσος πρόεδρος.

Αναλυτικά οι παροχές που φέρεται να απολαμβάνει ο Ρώσος πρόεδρος είναι 20 πολυτελείς κατοικίες , 43 ιδιωτικά τζετ, 15 ελικόπτερα και 700 αυτοκίνητα για εκείνον και την συνοδεία του.

4 υπέρ-πολυτελή γιοτ (ένα πέντε επιπέδων με τζακούζι, μπάρμπεκιου και μαρμάρινο μπάνιο και ένα 54 μέτρων με πισίνα, κελάρι και καταρράκτη) και μια συλλογή 11 ρολογιών συνολικής αξίας 700.000 δολαρίων.

Η συγκεκριμένη αναφορά, η οποία δημοσιεύθηκε στο internet, καθώς κανένας εκδότης δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο, αναφέρει πως στην τελευταία του φορολογική δήλωση ο Πούτιν δήλωσε εισόδημα 113.000 δολάρια, τρία παλιά αυτοκίνητα και ένα τροχόσπιτο που κληρονόμησε από τον πατέρα του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου