Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Και ξαφνικά ο Θέμος... αγάπησε τον Ανδρουλιδάκη


Ο... υποτίθεται άρρωστος Ανδρουλιδάκης ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί. Τουλάχιστον να το παλέψει καθώς τη Δευτέρα συζητείται η αίτηση αναστολής της ποινής του από το Α’ Αναστολών. Ξαφνικά βρήκε στήριξη στον Θέμο.

Κι αυτό διότι στο protthema αναρτήθηκε κείμενο που εξηγεί πόσο κακός είναι ο «\γνωστός (αχάριστος;) λογιστής Παύλοβιτς, που παριστάνοντας τον λεφτά και  τον «πραγματικό» μέτοχο του τηλεοπτικού  σταθμού Tempo, κατάφερε να κοροιδέψει το δικαστήριο πως δήθεν του «έφαγαν» 2,7 εκατ. ευρώ και να κλείσει στη φυλακή το πρώην αφεντικό του, εκδότη Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, τον άνθρωπο που τον ευεργέτησε.
Τώρα ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, προωθώντας ανώνυμα, συκοφαντικά κείμενα  σε blogs, προκειμένου να δημιουργήσει πρόβλημα στην αποφυλάκιση του άρρωστου πρώην αφεντικού του».

Ο κατά Θέμο, ευεργέτης Ανδρουλιδάκης είναι όντως στο στόχαστρο του πρώην λογιστή του που ο ίδιος ο Ανδρουλιδάκης είχε εμφανίσει ως μέτοχος. Κι ο Ανδρουλιδάκης με πέντε χρόνια φυλακή στην πλάτη, ποινή που του επέβαλε το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με τόσο κόσμο να ψάχνει τα λεφά του, θέλει ως άλλος Καρούζος να κυκλοφορεί ελεύθερος. Κι ο Θέμος στο πλευρό του.

2 σχόλια:

  1. Έτσι είναι φίλε! Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!!! Υπάρχει όμως και κάτι που μπορεί να μην ξέρεις! Την προσωπική γραμματέα του Ανδρουλιδάκη την έχει τώρα υπάλληλο ο Θέμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ακούσαμε να χαρίζει λεφτά σε κανέναν συνεταίρο του ο Θέμος; Γιατί ξαφνικά τους φαίνεται αχάριστος ο Παύλοβιτς που ζητάει τα λεφτά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή