Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Μεϊμαράκης, ο υπερασπιστής των βουλευτών...


Σε μία πράξη με σκοπό να... θωρακίσει τους βουλευτές απέναντι σε οποιονδήποτε θέλει να πλήξει πρόσωπα η το κοινοβούλιο, όπως λέει, προχώρησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης...


Με επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης ο πρόεδρος της Βουλής του ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που αφορούν τα πολιτικά πρόσωπα για να σταματήσουν οι επιλεκτικές διαρροές.

«Επειδή με τις επιλεκτικές διαρροές δημιουργείται νοσηρό κλίμα και όλοι οι βουλευτές μένουν αθωράκιστοι απέναντι σε οποιονδήποτε θέλει να πλήξει πρόσωπα ή το Κοινοβούλιο. Σε μία περίοδο που καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας, θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν όλα! Διότι δεν είναι δυνατόν ο καταγγέλλων να κάνει χρήση απόρρητων εγγράφων και να μένει ατιμώρητος και ο καταγγελόμενος να μην έχει πρόσβαση ούτε στο φάκελο» σημείωναν συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής κ. Μειμαράκη.

Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, στην οποία συμμετέχουν βουλευτές όλων των κομμάτων, έλαβε την απόφαση αυτή κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση.

1 σχόλιο: