Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...


Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την αποτελεσματικότητα και την άψογη στάση τους, απέστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας...

Ο κ. Δένδιας έδωσε συγχαρητήρια στους φορείς και τα κόμματα «για το πνεύμα συνεργασίας και την αποτελεσματική περιφρούρηση των συγκεντρώσεων τους», αλλά και στους αστυνομικούς «για την αποτελεσματικότητα και την άψογη στάση τους».

Σχολιάζοντας πως: «απέδειξαν ότι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της διαμαρτυρίας μπορεί να περιφρουρηθεί και να απομονωθούν οι ακρότητες», σημειώνοντας πως «η περιφρούρηση της σημερινής διαδήλωσης είναι το ηχηρό μήνυμα της Δημοκρατίας μας».

Δανείστηκε μάλιστα τα λόγια του Παύλου Μπακογιάννη, για να απευθυνθεί προς όλους τους συμμετέχοντες της σημερινής μεγάλης πορείας στο κέντρο της Αθήνας: «Μπορούμε και διαφωνούμε, γιατί μπορούμε να συνυπάρχουμε. Πρόκειται για ένα διαχρονικό και πάντα επίκαιρο μήνυμα, ακόμα και σήμερα 23 χρόνια μετά την άνανδρη δολοφονία του».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου