Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Άφησαν τον Σόφο έπιασαν τους αρσιβαρίστες στη Χρυσή Αυγή


Nέο... χτύπημα από βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λαγός μίλησε στο EXTRA 3 και είπε ξεκάθαρα ότι κάποιοι που σήκωναν βάρη με την φανέλα της Εθνικής άρσης βαρών και ήρθαν από Αλβανία και Γεωργία δεν είναι Έλληνες και δεν αναγνωρίζονται από τη «Χρυσή Αυγή».


Η δήλωση του Λαγού προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με αποτέλεσμα να βγει στον αέρα ένας τηλεθεατής και ζήτησε επίμονα από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να του πει ποιους χαρακτηρίζει ως Αλβανούς.

«Οι αρσιβαρίστες που εσείς χαρακτηρίζεται Αλβανούς επειδή έρχονται από την Αλβανία είναι Βορειοηπειρώτες και διώκονται από τους Αλβανούς. Είναι ο Πύρρος Δήμας Αλβανός;», τόνισε χαρακτηριστικά ο τηλεθεατής για να του απαντήσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής: «Εμείς σαν Χρυσή Αυγή τον τιμούμε και πάντα τον τιμούσαμε σαν Έλληνα, ποτέ δεν είπαμε Αλβανό τον Πύρρο Δήμα».

Επειδή όμως τόσο ο τηλεθεατής, όσο και τα άτομα που αποτελούσαν το πάνελ της εκπομπής ζητούσανε επίμονα ονόματα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προχώρησε και σε… ονόματα και τόνισε ότι δεν θεωρεί Έλληνες τους Γιώργο Τζελίλη, Λεωνίδα Σαμπάνη, Λεωνίδα Κόκκα αλλά και την Μιρέλα Μανιάνι και τον Κάχι Καχιασβίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου