Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Έχει κουτί με ηλεκτρονικά υλικά στο γραφείο ο Βενιζέλος...


"Παρέμεινε στο γραφείο μου σε ένα κουτί με πολλά ηλεκτρονικά υλικά χωρίς να χρησιμοποιηθεί. Είχα πάντα τη βεβαιότητα ότι αυτό διατηρείται στο ΣΔΟΕ όπως και όλα τα υλικά που εστέλλοντο στο γραφείο του Υπουργού ενημερωτικά. Καμία υπηρεσία δεν έστελνε πρωτότυπα.", σχολιάσε ο Ε. Βενιζέλος, πετώντας το μπαλάκι στον ΣΔΟΕ...


Στη συνέχεια, εξήγησε γιατί δεν μίλησε νωρίτερα...

"Όταν άκουσα τον δημοσιογραφικό θόρυβο για τη λίστα είχα την εντύπωση ότι ήταν στο ΣΔΟΕ και πίστεψα ότι δεν πρέπει να διατυπωθεί δημόσια για να προστατευτούν το άτυπο και οι έρευνες".

Τέλος, εξαπέλυσε νέες βολές προς τον προκάτοχο του στο Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου...

"Ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε από την Άνοιξη του 2010 το υλικό, όπως μου είπε ο κ. Μπίκας (ΕΥΠ) προ ημερών, και αντλούσε πολύτιμες πρωτοβουλίες πριν το παραδώσει στον κ. Διώτη τον Ιούνιο του 2011. Τον Αύγουστο του 2011 όταν με ενημερώνει ο Διωτης έχουν περάσει 16 μήνες από τότε που δόθηκε το υλικό επισήμως από τη Γαλλία. Είναι προφανές ότι σε ένα τέτοιο διάστημα μπορούν να αντληθούν όλες οι επίσημες πληροφορίες πριν την δική μου ενημέρωση και όχι από τον προκάτοχό μου αλλά από τον επικεφαλής της αρχής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου