Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Καμμένος: «Έτσι αντιλαμβάνονται οι Γερμανοί τη Δημοκρατία»


Αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με επικεφαλής τον Πάνο Καμμένο, αφού ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, κατευθύνθηκαν στα γραφεία της γερμανικής πρεσβείας και θυροκόλλησε ψήφισμα διαμαρτυρίας...


«Λυπούμαστε έτσι αντιλαμβάνονται οι Γερμανοί τη δημοκρατία και μάλλον είχαν εντολές να μην παραλάβουν κανένα φάκελο ή ψήφισμα από ελληνικό κόμμα» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Σημειώνεται ότι για σήμερα το κόμμα του Πάνου Καμμένου είχε προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από τη γερμανική πρεσβεία, ωστόσο μετά την απαγόρευση της ΓΑΔΑ η κινητοποίηση ματαιώθηκε και όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 5 το απόγευμα στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Νωρίτερα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε εξώδικη διαμαρτυρία προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για τη χθεσινή απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή.

Ειδικότερα, «σε κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων που συνεκλήθη εκτάκτως σήμερα, αποφασίστηκε η επίδοση μέσω δικαστικού επιμελητή εξώδικης διαμαρτυρίας προς τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Παπαγιαννόπουλο, με κοινοποίηση στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Τέντε, με την οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταγγέλλουν την απαγόρευση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου