Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Τα έριξε στα ΜΜΕ ο Σημίτης!


«Αν σταματούσατε εσείς, δεν θα υπήρχε αναταραχή», είπε ο πρώην Πρωθυπουργός, που συνομίλησε για λίγο με δημοσιογράφους...


Βγήκε από το γραφείο του, με εξαιρετική διάθεση, σπορ εμφάνιση και μεγάλα μαύρα γυαλιά. «Ορίστε τα βγάζω για να σας βλέπω στα μάτια» είπε γελώντας. «Βλέπω την παλιά παρέα» μας είπε. «Θα μπορούσατε να πείτε και την... παλιοπαρέα» αστειεύτηκε ο άνθρωπος-κλειδί στο γραφείο του Κωνσταντίνος Μπούνας.

«Είστε πολύ χαλαρός πρόεδρε» παρατηρήσαμε. «Γιατί να μην είμαι; Κι εγώ μια χαρά σας βλέπω» απάντησε γελώντας. «Έχετε μπόλικη δουλειά, αναταραχή, ειδήσεις, ό,τι καλύτερο μπορούσατε να ευχηθείτε». «Μα δεν ευχόμαστε πρόεδρε να γίνονται όσα γίνονται» διαμαρτυρηθήκαμε. «Αστειεύομαι βρε παιδιά. Απλώς λέω ότι έχετε δουλειά εσείς οι δημοσιογράφοι αυτή την περίοδο». «Μην το λέτε πρόεδρε, εμείς που καλύπτουμε ΠΑΣΟΚ κινδυνεύουμε να χάσουμε τη δουλειά μας έτσι όπως πάει το κόμμα» του απαντήσαμε., μήπως και εκμαιεύσουμε κάτι. «Καλά, αφήστε το ΠΑΣΟΚ, γενικά μιλάω» απέφυγε το σκόπελο ο έμπειρος πολιτικός. «Μεγάλη αναταραχή πρόεδρε» του είπε συνάδελφος. «Πράγματι, μεγάλη. Αλλά αν σταματούσατε εσείς, δεν θα υπήρχε αναταραχή» απάντησε ο Κώστας Σημίτης, πιστός στο δόγμα ότι για όλα φταίνε τα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου