Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ένας χαμός γίνεται στην ΕΡΤ!


Η ΕΡΤ ήταν πάντα ένα μαγαζί που δεν σε άφηνε να πλήξεις. Τούτη δω την περίοδο μάλιστα, οι ειδήσεις τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και ίσα που τις προλαβαίνουμε...


-Χαμός στις ειδήσεις... της ΝΕΤ μετά από την επιθυμία Κεδίκογλου – Μουρούτη να βάλουν τον Βασίλη Μπεσκένη υπεύθυνο του πολιτικού ρεπορτάζ.

-Με παραίτηση απείλησε ο Βασίλης Θωμόπουλος μόλις του το είπαν και την πρόθεσή του ανακοίνωσε στην Ιπποκράτους, που προσπαθεί να τον μεταπείσει.

-Περισσότερες από δύο φορές έχει πάρει το ασανσέρ που οδηγεί στον 4ο όροφο η Άννα Δρούζα, για να επισκεφτεί το γραφείο του Τζώνυ.

-Με προσωπικές παρεμβάσεις του Αιμίλιου Λιάτσου κόβονται και κατεβαίνουν μη αρεστές ειδήσεις από το site της ΕΡΤ.

-Τα αυγά και τα πασχάλια έχει χάσει ο Σωτήρης Μεριωρής που ψάχνει να βρει κόσμο για να καλύψει τις εκπομπές που του ανακοινώνουν.

-Ανάμεσα στα άλλα η ΕΡΤ περνά και στη μόδα των αναπληρωτών. Ο Ντίνος Ροδόπουλος έγινε αναπληρωτής του -Μαριωρή στις εκπομπές και ο Κώστας Χαλβατζάκης της Καλεσάκη στις δημόσιες σχέσεις.

-Χαμός και στην ΕΡΑ sport με τους δημοσιογράφους να είναι χωρισμένοι σε τρία στρατόπεδα και τον εκ Ρεθύμνου Σήφη Βοτζάκη να αποκτά λόγο.

-Ρόλο στη ΝΕΤ 105,8 προσπαθεί να αποκτήσει η… Χριστίνα Αναγνώστου.

fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου