Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Στα «κάγκελα» ο Βενιζέλος με τον Στουρνάρα


Ανάστατωση προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ ο Γιάννης Στουρνάρας από την πρωτοβουλία του να καλέσει στο γραφείο του ο ίδιος τους βουλευτές του ΚΤΕ Οικονομικών του Κινήματος.


Ο κ. Στουρνάρας επικοινώνησε, μέσω της γραμματέως του, με τους βουλευτές του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ για να τους καλέσει στο γραφείο του σε σύσκεψη.

Μόλις η είδηση έγινε γνωστή στην Ιπποκράτους προκάλεσε παρέμβαση προς τον υπουργό Οικονομικών, στον οποίο υπενθύμισαν ότι το ΚΤΕ Οικονομικών συγκαλούν μόνον ο πρόεδρος και τα όργανα του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι η πρόσκληση αυτή συνιστά παρέμβαση στα εσωτερικά του κόμματος. Μεταξύ αυτών που επικοινώνησαν με τον κ. Στουρνάρα ήταν και ο γραμματέας της ΚΟ, Γιάννης Μανιάτης.

Ο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να συνεδριάσει υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου αύριο ή μεθάυριο και την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών είχε αναφέρει στη Βουλή ότι οι αποκρατικοποιήσεις θα συζητούνται μόνο στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και όχι στην Ολομέλεια και βέβαια δεν τίθεται θέμα έγκρισης από τη Βουλή.

Τη θέση αυτή του υπουργού Οικονομικών μετέφερε στον αρμόδιο ΚΤΕ ο Πάρις Κουκουλόπουλος, δημιουργώντας την εντύπωση ότι συμφωνεί με τον κ. Στουρνάρα, προκαλώντας έτσι την αντίδραση των βουλευτών, οι οποίοι επιμένουν στην αρχική τους θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου