Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Δεν κάνει πίσω η Τρόικα στα Εργασιακά...


Ο Γ. Στουρνάρας εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε πως έκλεισαν μεν οι εκκρεμότητες ωστόσο η τρόικα απορρίπτει τις προτάσεις της κυβέρνησης για τα εργασιακά εργασιακά...


Πρώτος εξήλθε από το Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Υγείας Α. Λυκουρέντζος, ο οποίος δήλωσε πως θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις και πως το νομοσχέδιο θα κατατεθεί εντός των ημερών αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο το νομοσχέδιο να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση την επόμενη εβδομάδα.Έπειτα ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης αποχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε πως δεν υπάρχει τίποτα νεότερο.


Αύριο Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο Euro Working Group.
Στη συνέχεια, την Τρίτη τα μέτρα θα πρέπει να ψηφιστούν από τη Βουλή και την Τετάρτη θα συνεδριάσει το Eurogroup μέσω τηλεδιάσκεψης για να δώσει την έγκρισή του.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, τα μέτρα θα πάνε προς ψήφιση στη Βουλή σ' ένα συνολικό νομοσχέδιο γι' αυτό και μέχρι την τελευταία στιγμή καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να βρεθούν οι μέγιστες συναινετικές λύσεις σε όλα τα θέματα που αποτελούσαν τα μεγάλα "αγκάθια" όπως τα εργασιακά.

Στο μεταξύ, ερώτημα παραμένει ακόμη τι στάση θα κρατήσει ο Φ. Κουβέλης και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι αντιδρούν για τα εργασιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου