Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Κατσίμη: «Αφορμή έψαχναν για να μας κόψουν»


«Έψαχναν μια αφορμή για να το κάνουν». Αυτό είναι το πρώτο σχόλιο της δημοσιογράφου Μαριλένας Κατσίμη για το «κόψιμο» της από την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση»...


Μιλώντας αποκλειστικά στο zappit.gr, όταν ζητήθηκε από την κυρία Κατσίμη να σχολιάσει την απόφαση της ΕΡΤ για το κόψιμο της εκπομπής της με αφορμή τα σχόλια που έκανε η ίδια και ο συμπαρουσιαστής της πάνω στο θέμα «Guardian-Δένδια» είπε πως «ψάχνανε μια αφορμή για να το κάνουν αυτό...» και συνέχισε λέγοντας πως «δεν νομίζω ότι είπαμε κάτι κακό. Δεν ζητήσαμε το κεφάλι του Δένδια. Ήταν μια κουβέντα χαλαρή, όπως είναι το στιλ της εκπομπής μας. Δεν στοχοποίησαμε τον Δένδια σε καμία περίπτωση. Άλλωστε έχουμε όλα τα στοιχεία για το συγκεκριμένο θέμα...».

Η κυρία Κατσίμη, επίσης, φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από το γεγονός ότι ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ Αιμίλιος Λιάτσος, ενημέρωσε τον αρχισυντάκτη τους και όχι την ίδια και τον συμπαρουσιαστή της Κώστα Αρβανίτη για το γεγονός ότι... κόβονται.

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου του zappit.gr ότι η απόφαση, να «κοπούν» οι δύο δημοσιογράφοι από την πρωινή εκπομπή είναι προσωρινή, η κυρία Κατσίμη αναρωτήθηκε «τι πάει να πει προσωρινή». « Μας τιμωρεί με το πόδι ψηλά δηλαδή ; Δεν ήμασταν επικριτικοί. Απαγορεύεται αυτό το θέμα να σχολιαστεί ; Ούτε μας κάλεσε καν να το συζητήσουμε...» κατέληξε η Μαριλένα Κατσίμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου