Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ο Καρούζος, οι πολιτικοί του... φίλοι και το Βατοπέδι


"Όταν άρχισαν να καλούν τον έναν μετά τον άλλο για το θέμα του Βατοπεδίου", αναφέρει ο κτηματομεσίτης, Ιωσήφ Λιβανός, τότε, ο Καρούζος, του μίλησε ξανά για τους πολιτικούς του φίλους...


Στο Crash που κυκλοφορεί, δημοσιέυεται έρευνα για το σκάνδαλο Καρούζου, με νέα στοιχεία για το μαύρο χρήμα που "ξεπλύθηκε" την επίμαχη περίοδο, τον τρόπο δράσης του ζεύγους Καρούζου και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

Ο Γιώργος Τράγκας, συνάντησε τους καταγγέλοντες με πρώτο τον κτηματομεσίτη Ι. Λιβανό, ο οποίος του επανέλαβε τα περί ανάμειξης πρώην υπουργών, υποστηρίζοντας ότι οι πολιτικοί αυτοί είχαν σχέση και με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Όπως είπε ο κτηματομεσίτης στον Γιώργο Τράγκα, ο Καρούζος του μίλησε πρώτη φορά για τους πολιτικούς του φίλους το 2007, όταν, όπως λέει, "αποδείχθηκε ότι υπάρχει ένας υπουργός από πίσω του". Στην ερώτηση "Πώς αποδείχθηκε", απάντα, "από τη ροή των χρημάτων", τα οποία ο ίδιος εκτιμά ότι ήταν "μαύρα χρήματα".

Όπως λέει ο Ι. Λιβανός, ο Καρούζος του είπε ξανά για πολιτικούς "Όταν άρχισαν να καλούν τον έναν μετά τον άλλο για το θέμα του Βατοπεδίου". Ήταν τότε που ο μεσίτης του ζήτησε, όπως υποστηρίζει, να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Από την πλευρά του, ο Γ. Ζωγραφάκης τόνισε στον Γ. Τράγκα ότι το ζεύγος Καρούζου δεν ήταν μόνο του, αλλά υπήρχε ένα ολόκληρο οργανωμένο κύκλωμα άφού "αυτή η δουλειά δεν μπορούσε να γίνει χωρίς τη βοήθεια των Αρχών..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου