Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Τέλη Οκτώβρη τα... φινιρίσματα για Άκη


Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση για υπόθεση διακίνησης «μαύρου πολιτικού χρήματος», που έχει σε πρώτο πλάνο, τον προφυλακισμένο πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο...


Ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή απολογήθηκε σήμερα η δικηγόρος Ταλίτα - Μαρία Τσεκούρα που αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Η κ. Τσεκούρα εμφανίζεται ως νόμιμη εκπρόσωπος και διαχειρίστρια της αμερικανικής εταιρείας NOBILIS από την οποία αγοράστηκε το ακίνητο στην Ακρόπολη. Κατά τις δικαστικές αρχές πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρείας ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Απολογία για την εμπλοκή του στην υπόθεση έδωσε σήμερα και ο Φώτης Αρβανίτης, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε εμπλακεί σε αγοραπωλησίες επίμαχων ακινήτων που κατέληξαν στην οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 40.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Τις επόμενες ημέρες ο ανακριτής αναμένεται να εξετάσει μάρτυρες, που έχουν προταθεί από τους κατηγορουμένους και αφού κριθεί το αίτημα αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει ο Νίκος Ζήγρας, θα περατωθεί η ανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου