Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Οι «καρεκλομαχίες» στον ΔΟΛ και οι ρουφιανές των αντιμαχόμενων στις μιντιακές στήλες!


Σε εξέλιξη βρίσκεται πόλεμος ανάμεσα στα στελέχη του ΔΟΛ με τον Σταύρο Ψυχάρη να παρακολουθεί αμέτοχος τα τεκταινόμενα.
Η δημιουργία του νέου ενημερωτικού portal που ετοιμάζει η Μιχαλακοπούλου, αποτελεί το πεδίο της αναμέτρησης και του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανάμεσα σε υψηλόβαθμα στελέχη του οργανισμού. Το portal σχεδιάζεται εδώ και πολλούς μήνες και σύμφωνα με τον προγραμματισμό έπρεπε να είναι στον ιντερνετικό αέρα από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού. Όμως οι διαφωνίες και οι κόντρες των στελεχών για τον ρόλο των ίδιων, αλλά και των τομέων τους στο νέο portal έχει φρενάρει την όλη διαδικασία. Οι συσκέψεις για το νέο project που θα αντικαταστήσει τα sites των δύο εφημερίδων του συγκροτήματος είναι καθημερινές και πολύωρες, αλλά όπως μαθαίνουμε για κάθε απόφαση ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα γίνεται πραγματική μάχη και αναζητούνται λύσεις που να ικανοποιούν όλες τις πλευρές γεγονός που αποβαίνει σε βάρος του προγραμματισμού και του σχεδιασμού του.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη, αφού στις συσκέψεις ακούγονται ατάκες του στυλ «Καλά τι μας λες τώρα εσύ; Τι δουλειά έχεις εδώ μέσα; Δείξε μας το έργο σου στο ΔΟΛ όλα αυτά τα χρόνια» και άλλες τέτοιες ομορφιές! Βλέποντας αυτή τη κατάσταση άλλα στελέχη που δεν μετέχουν ενεργά στις «εχθροπραξίες» διαμηνύουν ότι με αυτές τις συνθήκες εκείνοι και ο τομέας τους δεν πρόκειται να συνεισφέρουν κάτι ουσιαστικό στο portal και να τους αφήσουν στην ησυχία τους! Τα στελέχη που δεν έχουν άμεση εμπλοκή με το νέο project παρακολουθούν με ενδιαφέρον τα συμβαίνοντα και απλά όταν τους δοθεί η ευκαιρία επισημαίνουν και υπογραμμίζουν προς «πάσα κατεύθυνση» το τι εξελίσσεται.

Βέβαια η μάχη συνεχίζεται και εκτός των τειχών της Μιχαλακοπούλου με τις αντιμαχόμενες πλευρές να ανταλλάσουν πυρά ακόμη και μέσω των έντυπων και online μιντιακών στηλών, με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και με αναφορές του τύπου «Ο Στ. Ψυχάρης είναι προβληματισμένος για τον τάδε τομέα ή το δείνα στέλεχος και θα κάνει δραστικές κινήσεις…»!

Πάντως ενδεικτικό της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί είναι ότι αυτή τη στιγμή στο οργανόγραμμα του νέου portal υπάρχουν περίπου 15(!) επικεφαλείς, διευθυντές και προϊστάμενοι, ο καθένας εκ των οποίων ανήκει και σε κάποιο από τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία του project.

Πηγή: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου