Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Έντονη γκρίνια ΠΑΣΟΚ για Μέρκελ και Κουβέλη!


Αιχμές για το πραγματικό αποτέλεσμα της συνάντησης από το ΠΑΣΟΚ, για την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα ενώ δεν παρέλειψε να... καρφώσει και τον Φώτη Κουβέλη για την απόφασή του να μην εμφανιστούν και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί στη συνάντηση με την γερμανίδα Καγκελάριο...


«Σε κάθε περίπτωση η παρουσία της κας Μερκελ έδωσε ένα ισχυρό σήμα διεθνώς, ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει και να παραμείνει ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ και ξεκαθαρίζει «Βεβαίως, παρά τη μεγάλη σημασία σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, η παρουσία της κας Μερκελ δεν είχε κανένα απτό αποτέλεσμα στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης. Η Γερμανίδα Καγκελάριος εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ.

«Όλα τα ζητήματα παραμένουν συνεπώς ανοιχτά», τονίζουν από την Ιπποκράτους. Παράλληλα, αφήνουν και αιχμές κατά του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, επισημαίνοντας:

«Είναι κρίμα που σε μία κρίσιμη στιγμή για την χώρα, ο κ. Κουβέλης δεν θέλησε να εμφανισθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις που μετέχουν στην Κυβέρνηση και να υποστηρίξουν σε μία συζήτηση με την κ. Μέρκελ από κοινού την εθνική στρατηγική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου