Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

"Δεν θα χρειαστεί άλλη σύνοδος για τη δόση..."


Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς από τις Βρυξέλλες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής, κατά τη διάρκεια της οποίας απέσπασε...θετικές δηλώσεις από τους ευρωπαίους αξιωματούχους σχετικά με την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας...

«Υπήρξε πολύ θετική δήλωση για την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν το Νοέμβριο και θα κινηθούν στη λογική της ανάπτυξης. Όλοι αναγνωρίζουν ότι η Ελλάδα έχει σημειώσει πρόοδο. Η Ελλάδα άλλαξε το κλίμα και θα τα καταφέρει. Επιτεύχθηκε ένα κρίσιμο ζητούμενο να αποκλειστεί η έξοδος από το ευρώ» επεσήμανε ο κ. Σαμαράς.

«Η ανεργία έχει γίνει εφιαλτική, σβήνεται το δικαίωμα των νέων να έχουν όνειρα. Όσο συνεχίζεται η ύφεση τροφοδοτείται ο εξτρεμισμός, ο λαϊκισμός, πολιτικά φαινόμενα απαράδεκτα. Μόλις ολοκληρωθεί η έκθεση της Τρόικας πρέπει να επισπευστεί η εκταμίευση της δόσης» πρόσθεσε.

Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την εθνική προσπάθεια, ενώ όπως σημείωσε « Δεν ένιωσα ποτέ μόνος στις Βρυξέλλες».

Απατώντας σε ερωτήσεις ο κ. Σαμαράς εξέφρασε την βεβαιότητα ότι δεν θα χρειαστεί άλλη Σύνοδος Κορυφής για την εκταμίευση της δόσης προσθέτοντας ότι τώρα αρχίζει η μεγάλη πορεία για την ανάκαμψη της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου