Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

«Μαζέψτε εκεί στην ΔΗΜΑΡ επιτέλους την κ. Ρεπούση!»


Οργισμένη ανακοίνωση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, προς την ΔΗΜΑΡ και την κ. Ρεπούση, η οποία σημείωσε ότι τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη έξω από το Θέατρο «Χυτήριο», στη σκηνή του οποίου ανεβαίνει η παράσταση Corpus Christi προκαλούν αγανάκτηση...


"Η γνωστή πλέον σε όλους κ. Ρεπούση συνεχίζει να προκαλεί. Τελευταίο της χτύπημα η δημόσια δήλωση συμπαράστασης προς τους συντελεστές της άθλιας και αναίσχυντης θεατρικής παράστασης Corpus Christi, στην οποία μιλάει για θρησκευτικό φανατισμό που φέρεται εναντίον της ελευθερίας του λόγου και στρέφεται κατά της δημοκρατίας", τονίζει στην ανακοίνωσή της η νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

"Για όσους δεν γνωρίζουν, η συγκεκριμένη παράσταση πραγματεύεται την ιστορία του Ιησού και των Αποστόλων ως μια ιστορία ενηλικίωσης μιας ομάδας ομοφυλόφιλων που ζουν στο σημερινό Τέξας!

Κυρία Ρεπούση, αν δεν σας αρέσει η Ελλάδα και η Ορθόδοξη Εκκλησία μπορείτε ελεύθερα να μετακομίσετε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα σας αρέσει.  Εμείς προσφερόμαστε να σας καλύψουμε και τα εισιτήρια!" καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου