Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ο Σκανδαλίδης, τα φιλαράκια του και η γουρουνοπούλα


Στο γνωστό ρεστοράν στη Φιλοθέη Παλιά Αγορά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, μαζί με πολιτικούς του φίλους, τον πρώην βουλευτή Πρέβεζας Βαγγέλη Παπαχρήστο, τον πρώην πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Σπύρο Παπασπύρο, επιχειρηματίες, τραπεζικά στελέχη, καθηγητές πανεπιστημίου, όπως ο κ. Πελαγίδης, τον πρώην πρόεδρο της ΝΕΤ Θανάση Παπαγεωργίου, δικαστικούς, εφοριακούς, ανθρώπους της τηλεόρασης, δημοσιογράφους, σουβλίσανε γουρουνόπουλο… σημειολογικά και πολιτικά.


Το… μενού εκτός από το γουρουνόπουλο, περιλαμβάνει τις πολιτικές εξελίξεις στην «πάλαι ποτέ Δημοκρατική Παράταξη» ΠΑΣΟΚ που κλυδωνίζεται και της οποίας το μέλλον, πλέον, μάλλον αποτελεί παρελθόν. Οι συνδαιτυμόνες «πιέζουν» και προσπαθούν να διαγνώσουν τις προθέσεις του ιστορικού στελέχους της Δημοκρατικής Παράταξης Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος, παρ’ όλες τις δύσκολες στιγμές που περνάει η παράταξή του, δείχνει να παραμένει ψύχραιμος, όμως προβληματισμένος πολιτικά, όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για το «αύριο» της χώρας.

Εμείς περιμέναμε απόψε ότι θα ακούγαμε τη νέα ιδρυτική διακήρυξη στην οποία οι 40 φίλοι του Κώστα Σκανδαλίδη τον πίεζαν να προχωρήσει. Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τους 40 φίλους του, πολλά ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από όλη την Ελλάδα είναι σε αναμονή των προθέσεων του Κώστα Σκανδαλίδη…

Πηγή: paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου