Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Ανεμομαζώματα μεταξύ Βαρβιτσιώτη, Πάντζα


Τσακωμός με ολίγον από twitter μεταξύ του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του Γιώργου Πάντζα με αφορμή την τοποθέτηση του τελευταίου στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων...
, που είχε θέμα την ενημέρωση των βουλευτών όλων των κομμάτων σχετικά με το πρόγραμμα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Simon Fraser του Καναδά.
«Έχουμε να συστήσουμε στον κ. Βαρβιτσιώτη εάν ''αδυνατεί'' να παρακολουθήσει μία συζήτηση σε μία επιτροπή να συμβουλεύεται τα πρακτικά της Βουλής προτού τοποθετηθεί», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το πολιτικό γραφείο του κ. Πάντζα, προσθέτοντας:

«Όσο για τη γλώσσα μας κ. Βαρβιτσιώτη την γνωρίζω καλύτερα από εσάς διότι στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου είχα την τιμή να με διδάξουν ο Αλέξης Μινωτής, η Καίτη Παξινού, ο Δημήτρης Χόρν, ο Άγγελος Τερζάκης, ο Γιώργος Γληνός, ο Θάνος Κωτσόπουλος, ο Αλέξης Σολομός, καθηγητές πανεπιστημίου και πολλοί άλλοι. Όσο για το ''Αλέξη μάζεψέ τους'' κ. Βαρβιτσιώτη να ξέρετε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα ''μαζέψει'' όλους εσάς που χρεοκοπήσατε την Ελλάδα, διαλύσατε την Διοίκηση και ο λαός μας σήμερα ζει ημέρες γερμανικής κατοχής.»

Προηγουμένως, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε υποστηρίξει στο Twitter ότι ο Πάντζας επιτέθηκε και προσέβαλε τον Πρύτανη του Καναδικού Πανεπιστημίου, παροτρύνοντας τον Αλέξη Τσίπρα να «μαζέψει τους βουλευτές του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου