Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μπορεί να καταψηφίσει, αλλά θα παραμείνει στην κυβέρνηση λέει η ΔΗΜΑΡ...


Αν καταψηφίσει τα μέτρα και τελικά δεν περάσουν, σε ποια κυβέρνηση θα παραμείνει, ο αποφασισμένος Φώτης Κουβέλης; Αν πάλι περάσουν και αυτός τα καταψηφίσει, θα τον κρατήσουν στην κυβέρνηση;


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, εμφανίζεται αποφασισμένος να παραμείνει στην κυβέρνηση ακόμη και αν καταψηφίσει τα μέτρα και θα στηρίξει την κυβέρνηση αφού οι κρίσιμες ώρες που διέρχεται η ελληνική οικονομία και κοινωνία απαιτούν σταθερότητα.

Ο Φώτης Κουβέλης περιμένει ως την τελευταία στιγμή να του δοθεί η ευκαιρία να καταψηφίσει τα εργασιακά χωρίς να απορρίψει το Μνημόνιο 3 στο σύνολό του. Το επανέλαβε το πρωί,μιλώντας στο ραδιόφωνο Βήμα fm, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, ο οποίος υποστήριξε ότι «ακόμη κι αν δεν περάσουν τα μέτρα δεν θα πέσει η κυβέρνηση».

Η ΔΗΜΑΡ διέψευσε σήμερα το μεσημέρι ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Φώτη Κουβέλη με τον Πρωθυπουργό. Ωστόσο, συνεχίζονται οι υπόγειες διεργασίες μεταξύ στελεχών του κόμματος και συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά και συγκεκριμένα οι διαβουλεύσεις μεταξύ του Δημήτρη Χατζησωκράτη και του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου