Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Εισαγγελέας έστω και αργά για τους αθλητικούς συντάκτες


Τον τελευταίο καιρό ολοένα και αυξάνονται οι απειλές κατά αθλητικών συντακτών αλλά και τα κρούσματα βίας, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο εισαγγελέας ο οποίος αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.


Μάλιστα του προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι αυτές οι απειλές εκτοξεύονται άμεσα ή έμμεσα μέσω δημοσιευμάτων από αθλητικές ιστοσελίδες και εφημερίδες όλων των «αποχρώσεων», που απευθύνονται κυρίως σε οργανωμένους οπαδούς.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας ερευνά «περιστατικά ξυλοδαρμού δημοσιογράφων, απειλητικά τηλεφωνήματα και δημοσιεύματα που συντείνουν στη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας» όπως αναφέρεται στην εισαγγελική παρέμβαση. Ως ηθικοί αυτουργοί κατονομάζονται ποδοσφαιρικοί παράγοντες και συντάκτες οπαδικών δημοσιευμάτων και όπως τουλάχιστον εκμυστηρεύεται ο εισαγγελέας στο περιβάλλον του, το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το gazzetta.gr τον τελευταίο καιρό καταφθάνουν αυτοβούλως στο γραφείο του εισαγγελέα αλλά και στη ΓΑΔΑ δημοσιογράφοι, οι οποίοι παρουσιάζουν δημοσιεύματα που τους στοχοποιούν τα οποία καταγγέλλουν και προβαίνουν και ζητούν προστασία από τα αρμόδια όργανα. Είναι σίγουρο ότι θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτέλεσματα της έρευνας του εισαγγελέα, όταν αυτή ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου