Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Διώξτε τον Τραγάκη και τον κυβερνητικό γκαουλάϊντερ, λέει ο Καμμένος


Την παραίτηση του αντιπροέδρου της Βουλής Ιωάννη Τραγάκη και την αποπομπή του γενικού διευθυντή της Βουλής Θανάση Θεοδωρόπουλου, ζήτησε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελληνων Πάνος Καμμένος, με αφορμή την ανακοίνωση του αποτελέσματος της χθεσινής επεισοδιακής ψηφοφορίας στη Βουλή.


Είχε προηγηθεί η επίσημη ανακοίνωση από την αντιπρόεδρο Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά, με την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, ότι «εκ παραδρομής ανακοινώθηκε χθες από το προεδρείο ότι έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία το άρθρο 4 του νομοσχεδίου, ενώ τελικά από την καταμέτρηση προέκυψε ότι δεν είχε γίνει αποδεκτό από την πλειοψηφία των παρόντων». Πρόκειται για το άρθρο που αφορά στους πόρους υπέρ του ΤΕΕ

Παίρνοντας το λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε τη διαμαρτυρία του καταγγέλλοντας ότι οι βουλευτές του κόμματος του «λοιδώρηθηκαν για τις ενστάσεις τους επί του αποτελέσματος από τον αντιπρόεδρο Ιωάννη Τραγάκη».

Ο κ. Καμμένος ζήτησε όχι μόνο την παραίτηση του κ. Τραγάκη αλλά και την αποπομπή του γενικού διευθυντή της Βουλής Θανάση Θεοδωρόπουλου τον οποίο αποκάλεσε «κυβερνητικό γκαουλάϊντερ», υποστηρίζοντας ότι «έγινε γενικός διευθυντής της Βουλής παρανόμως αν και η θητεία του είχε λήξει».

Τα πυρά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στράφηκαν κατά του γενικού διευθυντή της Βουλής επειδή, όπως κατήγγειλε, υπέβαλε λανθασμένες πληροφορίες στο Προεδρείο για την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου