Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Παπαδημούλης: "Εμείς αυτοδυναμία, το ΠΑΣΟΚ στο 3%

Κλείνουν σήμερα οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ με την ψηφοφορία για την εκλογή του νέου κεντρικού οργάνου....


Σε ομιλίες διαφόρων στελεχών του κόμματος τονίστηκε η αναγκαιότητα το κόμμα να διαμορφώσει μια αριστερή πολιτική στρατηγική που να απαντά στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα, δεδομένου ότι η Αριστερά έχει μπροστά της μια πρόκληση με ιστορικές διαστάσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα βήμα μπροστά για τη συγκρότηση της αριστεράς του 21ου αιώνα, για σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία, επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Βαδίζουμε με το πρόγραμμα και την ηγεσία που μας πήγε στο 27%, δεν ξεκινάμε από το μηδέν, είπε ο κ. Παπαδημούλης επικρίνοντας τις δυνάμεις που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κρίση. Επίσης είπε χαρακτηριστικά ότι στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικεί την αυτοδυναμία και το ΠΑΣΟΚ θα διεκδικεί το 3%. Ο κ. Παπαδημούλης, απαντώντας ουσιαστικά σε συζητήσεις για τον ιδεολογικό χαρακτήρα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι η πορεία δεν είναι ούτε στροφή αριστερά, ούτε στροφή δεξιά, αλλά προχωράμε μπροστά. Όσον αφορά την κυβερνητική προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι είναι ανάγκη το κόμμα να κερδίσει τις συνειδήσεις και να αναπτύξει την ενότητα των δυνάμεων της αριστεράς, αλλά και ευρύτερων αντιμνημονιακών δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου