Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Το ΣΔΟΕ «ξεσκονίζει» τον Ταμήλο


Στο μικροσκόπιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχει μπει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος, ο οποίος προκάλεσε σάλο πριν από λίγες ημέρες με τις δηλώσεις του για τη συμμετοχή του σε υποεπιτροπή της Βουλής.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» κ. Ταμήλος ελέγχεται από τους «Ράμπο» του ΣΔΟΕ, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί καταγγελία για παράνομο πλουτισμό την περίοδο που ήταν δήμαρχος Τρικάλων. Οι ελεγκτές αξιολόγησαν τις καταγγελίες ως «άκρως σοβαρές» και η πρώτη τους κίνηση ήτα να αποτείλουν αίτημα στις τράπεζες για άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του βουλευτή, ώστε να γίνει διασταύρωση των καταθέσεων με τις φορολογικές του δηλώσεις.
Ο συγκεκριμένος έλεγχος εντάσσεται στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιούν ελεγκτές ανά την Ελλάδα στα πολιτικά πρόσωπα, αλλά και στους αιρετούς άρχοντες.

Ο πρώην δήμαρχος Τρικάλων φιγουράρει στις λίστες που συντάχθηκαν στο πλαίσιο ενημέρωσης του υπουργείου Οικονομικών, κατόπιν ερώτησης που είχε καταθέσει στις 28 Αυγούστου 2012, ο βουλευτής της ΔΗ.ΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου