Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Κι ο Κασιδιάρης άρπαξε την ευκαιρία λόγω Ντερτιλή


Δεν εφήνουν να πάει τίποτα χαμένο. Ετσι, ο Ηλίας Κασιδιάρης, τώρα που ήρθε το όνομα του Ντερτιλή στο προσκήνιο ζήτησε την αποφυλάκισή του.
Σε σχτική ερώτηση για τη συνέχιση της κράτησης του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, αναφέρει:

"Παρά το γεγονός ότι με κάθε ευκαιρία η πολιτική ηγεσία διατρανώνει την πεποίθησή της ότι η δημοκρατία δεν κινδυνεύει, οι πράξεις της αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Γιατί πώς να ερμηνεύσει κανείς τη διαχρονική εμμονή των αρμοδίων παραγόντων στον εγκλεισμό του Στρατηγού Νικολάου Ντερτιλή, παρασημοφορημένου για την πολεμική του δράση, που παραμένει φυλακισμένος, αν και ασθενής, πάνω από 38 έτη; Στην προκείμενη περίπτωση προφανώς «πηγαίνουν περίπατο» τα ανθρωπιστικά ιδεώδη της δημοκρατίας, όπως οι συγκυβερνώντες την αντιλαμβάνονται, σε αντίθεση με όσα έπραξαν άλλα κράτη σε ανάλογες περιπτώσεις", αναφέρει ο Ηλίας Κασιδιάρης στην ερώτησή του και στη συνέχεια ρωτά τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη:

"Προτίθεται η πολιτική ηγεσία να προβεί σε έμπρακτη δήλωση ανθρωπισμού αποφυλακίζοντας τον έγκλειστο παρασημοφορημένο Αξιωματικό;"

Στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, μαζί με τη σχετική ερώτηση του Ηλία Κασιδιάρη,έχει αναρτηθεί και φωτογραφία του Νίκου Μιχαλολιάκου, όταν είχε επισκεφθεί τον Νίκο Ντερτιλή. Ενώ μεταξύ άλλων αναφέρεται:

"Ο Στρατηγός Ντερτιλής, έπειτα από 38 έτη εγκλεισμού στις φυλακές, παραμένει συνεπής στις Αρχές και τον Στρατιωτικό του όρκο και δηλώνει πως δεν πρόκειται να κάνει καμία συνδιαλλαγή με το αμαρτωλό μεταπολιτευτικό καθεστώς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου