Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ρε Μπένι, τις δημοσκοπήσεις τις βλέπεις; "Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι πια της μόδας..."


"Ο ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιήθηκε ως όχημα την τελευταία στιγμή, στις τελευταίες εκλογές, για να εκφραστεί μια αρνητικού χαρακτήρα επιλογή προς το ΠΑΣΟΚ", είπε ο Βενιζέλος...


«Ενθαρρυντική και ευοίωνη» χαρακτήρισε στη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου του Κινήματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι ο προσυνεδριακός διάλογος που ξεκίνησε επισήμως σήμερα θα πρέπει να είναι ουσιαστικός, χωρίς ίντριγκες, παραγοντισμούς και ξύλινο λόγο, αλλά θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην επαφή με τον κόσμο και στις προτάσεις για το σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης. «Η παράταξη πρέπει να θωρακιστεί απέναντι στην ευτέλεια, την παραπολιτική» τόνισε.

«Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι μύωπες της πολιτικής και οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης ότι όποιος χτυπά και αποσταθεροποιεί το ΠΑΣΟΚ, χτυπά και αποσταθεροποιεί τη χώρα» συμπλήρωσε.

«Η Χρυσή Αυγή είναι εκτός του συνταγματικού φάσματος της χώρας» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την πρόταση που σκοπεύει το κόμμα του να καταθέσει τη Δευτέρα και κάλεσε «όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα να συσπειρωθούμε ως κόμματα του συνταγματικού τόξου εναντίον της».

Περνώντας στην επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι χρησιμοποιήθηκε ως όχημα την τελευταία στιγμή, στις τελευταίες εκλογές, για να εκφραστεί μια αρνητικού χαρακτήρα επιλογή προς το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, υποστήριξε ότι τώρα που προσπαθεί να μετασχηματιστεί σε ενιαίο κόμμα «έχασε πολύ σύντομα τη δυναμική του και έπαψε να είναι μόδα». «Η στρατηγική του Ιουνίου της εξ εφόδου κατάληψης της εξουσίας δεν επανέρχεται» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου