Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Λάβρος ο Γρηγοράκος, κατά του Ανδρέα Λοβέρδου!


«Πυρά» κατά του Ανδρέα Λοβέρδου και όλων εκείνων που «μπήκαν σ’ ένα κόμμα και το λεηλάτησαν κοινωνικά και πολιτικά», εξαπέλυσε ο βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος...


Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, «μπήκαν σ’ ένα κόμμα κι αυτό το κόμμα το λεηλάτησαν και κοινωνικά και πολιτικά και ηθικά και τώρα αυτοί που ένα κόμμα του 48% το έκαναν 12%, έρχονται, μα Την Παναγία και Τον Θεό, και ζητάνε τα ρέστα. Εγώ έχω χάσει τον μπούσουλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγοράκος.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος επισήμανε ότι «θα πρέπει αυτοί οι οποίοι νομίζουν ότι κάνουν καλό στο ΠΑΣΟΚ, αν θέλουν να αναγνωρίσουν τις ευθύνες τους απέναντι στο ΠΑΣΟΚ. Και να μην μας κάνουν κριτική ότι γεννήθηκαν από παρθενογένεση».

«Όταν αυτοί μπήκαν στο ΠΑΣΟΚ, που ήρθαν από άλλους χώρους, μιλάω και για άλλους, κάτι μικροδημάρχους που ήρθαν και το έπαιξαν αντ’ αυτού, μιλάω για τον κ. Λοβέρδο, μιλάω για ποιητές, για συγγραφείς, για δικηγόρους που δεν είχαν γραφεία, μιλάω για αυτούς που ήταν σε ΜΚΟ που δεν είχαν δουλειά να κάνουν», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στον Ανδρέα Λοβέρδο, ο κ. Γρηγοράκος δήλωσε ότι «συμμετείχε σε όλες τις αποφάσεις που πήρε ο Γιώργος Παπανδρέου κι όταν ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε ανταρτοπόλεμο απ’ έξω και μετά έρχεται μέσα στην Κεντρική Επιτροπή και μας κάνει κριτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου