Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ακριβός στα πίτουρα, φτηνός στο αλεύρι ο Μεϊμαράκης


Έξαλλος είναι λέει ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης με την αλόγιστη κατανάλωση που γίνεται στο πετρέλαιο θέρμανσης μέσα στη Βουλή καθώς οι υπάλληλοι ξεχνούν… να κλείσουν τα καλοριφέρ φεύγοντας από τα γραφεία τους.


Διαβάζουμε στα «Παραπολιτικά» ότι έχει αρχίσει τις...«εφόδους» σε γραφεία για να διαπιστώσει αν συνεχίζεται η σπατάλη ώστε να διατηρείται «φούρνος» το κοινοβούλιο.

Σε μία αιφνιδιαστική επίσκεψη σε γραφείο μάλιστα είδε υπάλληλο να τριγυρνάει με το κοντομάνικο και το καλοριφέρ να καίει στο φουλ. «Κομμένα αυτά γιατί βλέπω ότι έχουμε πολλή ζέστη εδώ μέσα. Να φορέσουμε κανένα ζακετάκι. Και τη θερμοκρασία να τη βάζουμε στους 18 το πολύ».

Μάλιστα μετά από διάφορα τέτοια περιστατικά ο πρόεδρος της Βουλής όρισε και έναν υπεύθυνο να παρακολουθεί το θέμα και τις θερμοκρασίες και μόλις βλέπει σπατάλη να του το αναφέρει. Μπράβο στον πρόεδρο για την ευαισθησία του. Προφανώς θα επιδεικνύει την ίδια αισθησία και στους τομείς που η σπατάλη του δημόσιου χρήματος είναι πολύ μεγαλύτερη. Στα σκάνδαλα δηλαδή, στα οποία τα λεφτά είναι πολλά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου