Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Κακλαμάνης: «Ο Στουρνάρας; Μα ήταν πάντα με την πλευρά των τραπεζών...»


"Δίνει", με κλειστά μάτια τον Γιάννη Στουρνάρα, ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή τη νέα απόκλιση μεταξύ οικονομικού επιτελείου και τρόικας -ύψους 550 εκατ. ευρώ που αφορά  έσοδα από την καταβολή τόκων επί των προνομιούχων μετοχών που κατέχει το κράτος από τις τράπεζες, το οποία η τρόικα ζητά να καλυφθεί με νέα μέτρα κι όχι από τις τράπεζες!


Μιλώντας στο Mega, ο Ν. Κακλαμάνης διαχώρισε τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, λέγοντας:

«Ο κ. Σταϊκούρας δίνει τη μάχη, δεν ξέρω αν έχει εγγράψει ο κ. Στουρνάρας τα 550 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό» και συνέχισε, τονίζοντας: «Αν δεν ληφθούν αυτά πίσω, ας έρθει ο κ. Στουρνάρας και οι φίλοι του οι τραπεζίτες να ψηφίσουν στη Βουλή».

Ο βουλευτής της ΝΔ προχώρησε ένα βήμα περισσότερο στην επίθεσή του εναντίον του κ. Στουρνάρα, λέγοντας: «Μα ήταν πάντα με την πλευρά των τραπεζών. Τραπεζίτης ήταν ο άνθρωπος. Να τα λέμε αυτά».

Σε παρατήρηση ότι πρόκειται για μομφή εναντίον του υπουργού Οικονομικών, ο κ. Κακλαμάνης είπε: «Η εμπιστοσύνη αποκτάται από την αποτελεσματικότητα και την άσκηση πολιτικής».

Ο Ν. Κακλαμάνης τόνισε, δε, για τον κ. Στουρνάρα ότι «δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του• είναι διορισμένος από μια κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου