Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Μας άνοιξε τα μάτια ο Λοβέρδος. Με ένα ευρωπαϊκό κόμμα, θα βγούμε από την κρίση, λέει...


"Η Δημοκρατική παράταξη περνάει κρίση και χρειάζεται ανανέωση", υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος κατά την παρουσίαση του βιβλίου του...


Ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας έχει παρακμάσει, και ότι χρειάζονται ρήξεις με το παρελθόν.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει στον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας το κόμμα που θα ηγηθεί της πορείας για τη σωτηρία της χώρας.

«Κάνω λόγο για την ανάγκη ενός ευρωπαϊκού, ριζοσπαστικού, μεταρρυθμιστικού, σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, που θα ηγηθεί της πορείας. Τέτοιο κόμμα δεν υπάρχει. Δεν θα κάνω σήμερα λόγο για τον τρόπο της συγκρότησής του, αν θα οδηγηθούμε δηλαδή στη δημιουργία νέου κόμματος, ή αν μπορεί να μετασχηματιστεί κάποιο από τα υπάρχοντα κόμματα, ή αν θα συγκροτηθεί ένα κόμμα τύπου "Ελιάς", ή αν μπορούν να ενωθούν υπάρχοντα κόμματα, όλα αυτά επαναλαμβάνω πρέπει να τρέξουν μετά την ολοκλήρωση των θεμάτων που αντιμετωπίζει τώρα η χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι, το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Λοβέρδου δίνουν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Σκανδαλίδης, Μόσιαλος, Κουκουλόπουλος, Κουτρουμάνης, Αλευράς, Οικονόμου, Καρύδης, Π. Καψής, Πρωτόπαπας, Μίχας, Μερεντίτη, Χριστοφιλοπούλου, Νίκος Ανδρουλάκης, Μπόλαρης, Π. Κρητικός, Αηδόνης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Νικολόπουλος και ο βουλευτής ΝΔ Β. Κικίλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου