Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Τσίπρας: "Δεν θα γίνουμε πειραματόζωα, είμαστε περισσότεροι, θα νικήσουμε"


O επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Aλέξης Τσίπρας, βρέθηκε στο Σύνταγμα μαζί με τον πρόεδρο του γερμανικού αριστερού κόμματος DIE LINKE Μπερντ Ρίξινγκερ. Στο «συλλαλητήριο υποδοχής» της Γερμανίδας καγκελαρίου ο κ. Τσίπρας μίλησε ιδιαίτερα καυστικά σχόλια σχετικά με την επίσκεψη της Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα...


Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «έρχεται εδώ για να στηρίξει τους Μερκελιστές της Ελλάδας τον Σαμαρα, τον Βενιζελο και τον Κουβέλη που τώρα με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της λίστας, των ανθρώπων δηλαδή που προστατεύουν όταν η χώρα γονατίζει και με τα νέα βάρβαρα μέτρα είναι ετοιμόρροποι και κινδυνεύουν από την λαϊκή οργή και αγανάκτιση.»

Τόνισε επίσης ότι ο ερχομός της κυρίας Μέρκελ είναι μία καλή ευκαιρία για τον λαό να συσπειρωθεί και να δείξει την δύναμή του στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η Μέρκελ έρχεται να τους στηρίξει αλλά αυτό που καταφέρνει είναι να δώσει την ευκαιρία στο λαό να δώσει ένα μήνυμα αδιαμφισβήτητο σε όλη την Ευρώπη,ότι η ''Ευρώπη των λαών'' θα νικήσει την ''Ευρώπη του Μνημονίου'' και της βαρβαρότητας.»

Κλείνοντας τη δήλωσή του έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα στο λαό δηλώνοντας ότι: «Το μήνυμά μας είναι ένα, η παράδοση η δημοκρατική της Ευρώπης δε θα επιτρέψει να μετατραπεί ο ελληνικός λαός σε πειραματόζωο της κρίσης και να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο. Θα νικήσουμε γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και είμαστε περισσότεροι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου