Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Ο ΓΑΠ και η Άντα χαμογελαστοί πριν από το «ντου» (photos)


Κι όμως όλα ξεκίνησαν τόσο όμορφα για τον Γιώργο Παπανδρέου και τη σύζυγό του Άντα χθες το βράδυ. Ο κ. Παπανδρέου εισήλθε χαμογελαστός στο εστιατόριο του Βερολίνου, συντροφιά με τη σύζυγό του, Άντα, όμως το γέλιο, μετά τη γιούχα των Ελλήνων φοιτητών, του βγήκε σε κακό.


Ο πρώην πρωθυπουργός κάθισε σε γνωστό εστιατόριο της γερμανικής πόλης, αλλά η παρουσία του είχε γίνει νωρίτερα αντιληπτή από Έλληνες καθώς τον είδαν να περπατά τους συνεργάτες του στον δρόμο.

Οι Έλληνες, έπαιζαν μουσική σε παραπλήσιο jazz club και πριν εισέλθουν σε αυτό για την προκαθορισμένη συναυλία τους στις 22.00 είδαν τον Γιώργο Παπανδρέου να μπαίνει στο διπλανό εστιατόριο Mitte, γνωστό στέκι ταυλανδέζικης κουζίνας στο Βερολίνο.

Έφυγαν από το μπαρ και κατευθύνθηκαν στο εστιατόριο όπου και προχώρησαν στις αποδοκιμασίες κατά του Γιώργου Παπανδρέου, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στο τραπέζι του και εν τέλει προκαλώντας χάος στο εστιατόριο.

«Μας ξεφτιλίσατε! Μας ξεφτιλίσατε!» φώναζαν νεαρές Ελληνίδες της παρέας στο εστιατόριο, αφήνοντας άναυδους τους παρευρισκόμενους.

«Φάτε, τσάμπα είναι, εμείς πληρώνουμε, μας διαλύσατε!» συνέχισαν να φωνάζουν οι νεαρές, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο κ. Παπανδρέου, σοκαρισμένος και χωρίς να αντιδράσει ή να απαντήσει στην ομάδα των ατόμων που τον προπηλάκισαν, αναγκάστηκε να αποχωρήσει με την παρέα του από το εστιατόριο, ακριβώς μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με συνεργάτες πάντως του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου δεν αντέδρασε στις λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκε, ενώ προσπάθησε να μιλήσει σε όσους διαμαρτύρονταν λέγοντάς τους πως δεν πρέπει να είναι αφελείς και να πιστεύουν όσα ακούγονται και για όσα προσπαθούν να τους πείσουν. Φέρεται να τους είπε: «Μην πιστεύετε ότι σας πουλάνε. Ηρεμήστε και ελάτε να συζητήσουμε».

Η ένταση της στιγμής όμως δεν καταλάγιασε με συνέπεια ο κ. Παπανδρέου να αποχωρήσει μαζί με την παρέα του από το εστιατόριο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου