Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Τα βιβλία, ενώνουν τα κόμματα...


Παρουσίες από όλους του πολιτικούς χώρους στην παρουσίαση του βιβλίου του ιστορικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βαρβιτσιώτη...


Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Βαρβιτσιώτη στο Μέγαρο Μουσικής. Το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής, υπουργός και στη συνέχεια ευρωβουλευτής αφηγείται τις εμπειρίες της πολιτικής του ζωής σε ένα πόνημα με τον τίτλο "Όπως τα έζησα, 1961-1981". Ο αναγνώστης περιδιαβαίνει δύσκολες περιόδους της ελληνικής πολιτικής ιστορίας μέσα από τις προσωπικές μαρτυρίες του Γιάννη Βαρβιτσιώτη.

Παρόντες στην παρουσίαση ήταν φυσικά οι δύο γιοί του Μιλτιάδης και Θωμάς καθώς και πλήθος πολιτικών από όλους τους πολιτικούς χώρους. Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος μίλησε και για το βιβλίο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Φώτης Κουβέλης, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος οι περισσότεροι υπουργοί της κυβέρνησης αλλά και πρόσωπα των προηγούμενων κυβερνήσεων όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα. Αλογοσκούφης, Μολυβιάτης, Ρουσόπουλος και Αντώναρος έδωσαν το παρόν τιμώντας ένα στέλεχος με βαριά ιστορία όπως ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου