Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Το είπε ο Φλωρίδης, δεν ντράπηκε, όλα τα κόμματα της κεντροαριστεράς σε ένα!Στο γκάζι, εκεί που συνευρέθηκαν κεντροαριστερές κινήσεις και διάφορα στελέχη που κατά καιρούς ήταν στο ΠΑΣΟΚ...


Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Φλωρίδης που κατέθεσε μια πρόταση τεσσάρων σημείων: η δημιουργία μια νέας σοσιαλιστικής κίνησης, μια ένωση κομμάτων τύπου Ιταλικής ΕΛΙΑΣ , ένα νέο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, ή συγχώνευση των κεντροαριστερών κομμάτων και η δημιουργία νέου κόμματος.

Στην εκδήλωση ήταν ο Γ. Ραγκούσης, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Μπίστης, ο κ. Λυκούδης και από το επίσημο ΠΑΣΟΚ ο κ. Γιάννης Μανιάτης γραμματέας της ΚΟ. Μάλιστα στην ομιλία του ο κ. Μανιάτης είπε μεταξύ άλλων ότι ζούσαμε σε ένα ανισόρροπο κόσμο, πάσχουμε από πολιτική εκπροσώπηση, πρέπει να υπάρξει σοσιαλδημοκρατία με καθαρούς όρους και ζούσαμε εμείς με δανεικά των παιδιών μας. Η γενιά των 50αρηδων ζούσε με δανεικά από τη γενιά των αγέννητων.

Ο Νίκος Μπίστης υποστήριξε ότι όσοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ ήταν οι κεντροδεξιοί που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και γι αυτό πρέπει να υπάρξει μια νέα κίνηση , ένα νέο φόρουμ που θα κινείται στον κεντροαριστερό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου