Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Δουλειές με φούντες για τον ΓΑΠ, σιγά μην ασχοληθεί με την εξεταστική


Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται σήμερα το πρωί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπαγωγή της χώρας στο πρώτο μνημόνιο και για τυχόν πολιτικές ευθύνες. Η... καμπάνα χτυπά και για τον ΓΑΠ, ο οποίος όμως έχει πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνει.

Παραμένει στις ΗΠΑ και μάλιστα προεδρεύει, με απόφαση του ΓΓ του ΟΗΕ, σε συνεδρίαση Επιτροπής για την Παγκόσμια Ανάπτυξη.


Ο πρώην πρωθυπουργός απέρριψε προ ημερών προτάσεις να παραβρεθεί στη συνεδρίαση και να μιλήσει, υπενθυμίζοντας ότι Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα και το χρέος έχει συγκροτηθεί και το πόρισμά της εξακολουθεί και ισχύει. Στους συνομιλητές του αναφέρει επίσης ότι δεν μπορεί να συγκροτούν Εξεταστική Επιτροπή αυτοί που σήμερα εφαρμόζουν την πολιτική που ο ίδιος ακολούθησε.


Άλλωστε ετοιμάζεται για τη Δευτέρα καθώς το Χάρβαρντ έχει ήδη αναγγείλει, για τις 3 Δεκεμβρίου, την συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον ελληνοαμερικανό Μάικλ Δουκάκις ,πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης που υπήρξε υποψήφιος πρόεδρος για τους δημοκρατικούς.


Σημειώνεται μάλιστα σε σχόλια, ότι αυτή η συζήτηση είναι "Must" για τους φοιτητές του πανεπιστημίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου