Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Ευτυχώς που ο Κασιδιάρης είχε πει στον Παπαδάκη «δεν θα γίνουμε θέαμα»


Και ο Κασιδιάρης μίλησε για την ελληνική κρίση στο Αμερικάνικο GQ.
Εκεί που αποκάλυψε για το επεισόδιο με την Κανέλλη πως «το πρώτο πράγμα που είπα στον Παπαδάκη είναι ότι ''Δεν πρόκειται να γίνουμε θέαμα και να αρχίσουμε να πλακωνόμαστε''», το πόσο τον ενόχλησε που η Δούρου και η Κανέλλη άρχισαν να τον ρωτάνε για την δικαστική του περιπέτεια και «να μου κάνουνε πλάκα και να μου μιλάνε σαρκαστικά» και ότι είναι εξίσου σοκαριστικό -με το να βλέπεις ένα άντρα να χτυπάει μια γυναίκα «το να βλέπεις μια γυναίκα να χτυπάει ένα άντρα».

Ενώ την δική του «σημασία» έχει ότι, σύμφωνα με το GQ, το συγκεκριμένο πρωί ο Κασιδιάρης έφαγε το συνηθισμένο του πρωινό από All-Bran, αλλά επίτηδες δεν ήπιε καφέ γιατί δεν ήθελε να είναι σε υπερδιέγερση ενόψει της τηλεοπτικής του αναμέτρησης.

Η πρώτη συνάντηση του δημοσιογράφου του GQ με τον Κασιδιάρη έλαβε χώρα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Εκεί που ο «ανυπόμονος βουλευτής» εξηγεί πως ο πατέρας του είναι γιατρός, η μητέρα του δασκάλα και πως ο ίδιος δεν θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό «Δεν είναι έντιμο για μένα να αποκαλώ τον εαυτό μου πολιτικό. Μεγάλωσα με το σλόγκαν ''Όλοι οι πολιτικοί είναι προδότες''».

Ενώ στην συνέχεια προτείνει στον δημοσιογράφο «Να δώσει η Αμερική πολιτικό άσυλο σε όλους τους Αφγανούς μετανάστες που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, όπως έκανε με τους Βιετναμέζους μερικές δεκαετίες πριν. Αφού όλο αυτό που συμβαίνει είναι αποτέλεσμα του πολέμου των ΗΠΑ στο Αφχανιστάν. Και τα συγκεκριμένα άτομα δεν είναι Ταλιμπάν, αλλά άνθρωποι που έχουν υποφέρει από τους Ταλιμπάν».

Συγκεκριμένα όσον αφορά την σχέση της Χρυσής Αυγής με τον ναζισμό ο Κασιδιάρης απαντά «Είμαστε το εθνικό πατριωτικό κίνημα. Όχι ναζί. Ιστορικά έχουμε μελετήσει όλες τις πολιτικές περιόδους της ιστορίας. Σχετικά με τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο έχουμε διαφορετική γνώμη από ότι έχει γραφτεί».

Τέλος, στο ερώτημα αν θεωρεί τον Χίτλερ καλό ή κακό άνθρωπο, ο Κασιδιάρης απαντά πως «Αυτό είναι κάτι που θα κρίνει η ιστορία πολλά χρόνια μετά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου