Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο... Σημιτικός από τη Μάνη που αναλαμβάνει το επικοινωνιακό πακέτο του ΠΑΣΟΚ


Αλλαγές στον στον τομέα επικοινωνίας του Κινήματος. Το επικοινωνιακό του κινήματος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Καρύδης αν και Εκπρόσωπος Τύπου παραμένει η Φώφη Γεννηματά.
Ο πρώτην βουλευτής είναι ο μακροβιότερος εκπρόσωπος Tύπου του ΠΑΣΟΚ έχοντας διατελέσει στη θέση αυτή για έξι χρόνια την περίοδο Σημίτη.

Μόνο τυχαία δεν είναι φυσικά η συγκεκριμένη επιλογή. Ο γεννημένος στη Μάνη και μεγαλωμένος στα Καμίνια βουλευτής της Α' Πειραιώς, θεωρείται ως ο άνθρωπος που αρκετές φορές δεν λειτούργησε στην Α’ Πειραιώς, ως μέρος ενός συνόλου, που λέγεται ΠΑΣΟΚ, αλλά πολλές και κρίσιμες φορές εξέπεμψε ένα διαφορετικό λόγο, κόντρα στο κόμμα και στον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Μάλιστα κάποιες φορές με πύρινους λόγους και δελτία τύπου, ζητούσε την παραίτηση του τότε Πρωθυπουργού, καταγγέλλοντας τον ταυτοχρόνως, ούτε λίγο ούτε πολύ ως εθνικό μειοδότη.
Ήταν φυσικά ο άνθρωπος του Βενιζέλου στον Πειραιά αν και κάποιοι δεν ξεχνούν ότι με μπροστάρη τον ίδιο, το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Πειραιώς, έφτασε στο 8,60% και χωρίς έδρα στη Βουλή από 38% το 2009, βλέποντας την πλάτη της Χρσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου